Други фирми в тази категория
  • Валво ЕООД
    Фирма Валво ЕООД е специализирана в производството на спирателна арматура за вода и пара. Разполагаме с машина за сглобяването на бътерфлай клапи и машина за тестването на нашите изделия. Продуктите с нашата марка са бътерфлай клапи, шибърни кранове, ...
  • НТС Селект
    Ние сме високотехнологична компания, занимаваща се с високопрецизна обработка на метали от 1990-та година. Нашите продукти отговарят на най-високите стандарти в индустрията и са създадени чрез използването на най-новите технологии. Предоставяме нашит ...
  • Мони Колорс ООД
    Ние сме професионалисти работещи със световно известни фирми, като сме готови да посрещнем всяко едно изискване и желание на нашите клиенти.
  • "Анга 09" ООД
    Производство на метални изделия и нестандартно оборудване.
  • Уелд Комерс ООД
    Уелд Комерс внася машини, заваръчни материали и консумативи от Китай, Италия, Словения, Турция, Швеция, Австрия, представител на Voortman, Холандия.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".