Други фирми в тази категория
  • Еврика Комерс ООД
    Производител на качествени мебели от масивна дървесина, ПДЧ и фурнировани плоскости - столове, маси, легла, шкафове и тапицирана мебел. Предлага цялостно обзавеждане на хотели, ресторанти, пицарии, кафенета, вили и частни домове.
  • Мебели Дибо 21
    Дибо 21 Варна е специализирана фирма, която предлага изработване не поръчкови мебели. Нашите продукти ще задоволят и най-претенциозния вкус.
  • Мона Стил ЕООД
    В Мебели Мона всяка мебел е изработена с много внимание към детайла и качествени материали, което гарантира, че всеки артикул е не само красив, но и издръжлив и функционален. Независимо дали имате нужда от нов диван, легло или друга мебел, ние можем ...
  • "Енчо Енчев – ЕТЕ" ЕООД
    Производство на градинска и паркова мебел: бетонни и метални пейки, маси, чешми, саксии, кошчета за отпадъци, стойки за чадъри, пътни ограничители и тенис маси, имащи широко приложение в обзавеждането на градски паркове, междублокови пространства, де ...
  • ЕТ "ВЕПЕЯ-Веско Сукалински"
    Производство на детайли от бук(за столове) и детайли от чам (макари и палета).Производство на мебели от МДФ и ПДЧ. Производство на ПВЦ дограма.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".