Други фирми в тази категория
  • Gold Dream Home
    Недвижими имоти за Бургас и южното Черноморие. Покупко-продажба на имоти, архитектурни планове, менажиране на имоти, екологични оценки, отдаване под наем, експертни оценки.
  • Инвестиционно Строителна Борса ЕООД
    Инвестиционно строителна борса (ICB) е водещa агенция, специализирана в продажбата и отдаването под наем на недвижими имоти в България и Гърция. Разполага с богата и подробна база от данни с имоти на територията на цялата страна.
  • Пи Ейч Консултинг
    Пи Ейч Консултинг e консултантска компания в България, работеща в сферата на: - посредническа дейност при сделки с недвижими имоти; - посредническа дейност по наемане и отдаване на недвижим имот; - проектиране, ремонт, дизайн, оборудване на жилищн ...
  • Некст-РЕ
    "Некст-РЕ" е професионална агенция за недвижими имоти в гр.София създадена през 2010г. Екипът е създаден от амбициозни, мотивирани и млади хора, които са специализирани в сферата на недвижимите имоти. При нас ще намерите разнообразие от  едностайни,  ...
  • Емида ООД
    Агенция за недвижими имоти във Варна. Фирма работи на пазара от 2008 година и може да се похвали с множество доволни клиенти.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".