Други фирми в тази категория
 • Слав Минчев Танев
  Регистриран одитор (диплом № 0221)
  Независим финансов одит
  Счетоводни и данъчни консултации
  Изготвяне на индивидуални и консолидирани финансови отчети по СС и МСФО.
 • "Досеви - консултации и одит" ООД
  Христо Досев - Д.Е.С., регистриран одитор. Независим финансов одит. Консултации в областта на счетоводството, МСФО и данъчното законодателство.
 • Ей Си ОДИТ ООД
  Ей Си Одит предлага независим финансов одит, счетоводни и данъчни услуги, финансови анализи, консултации по разработване и управление на проекти, преобразуване на търговски дружества, консултиране на активи и предприятия.
 • Морена Консултинг ЕООД
  Одит на годишни и междинни финансови отчети изготвени съгласно МСФО и НСФОМСП; Одит на консолидирани финансови отчети; Одит на финансови отчети изготвени по проекти, финансирани от различни Европейски фондове и оперативни програми; Преглед н ...
 • Атлас Консултинг Холдинг Груп
  Холдингово сдружение, обединяващо специализирани експертни фирми, в областта на финансите. Ние имаме многогодишен опит с висока квалификация на експертите, които гарантират първокачествен резултат на желаните услуги.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".