Други фирми в тази категория
  • Ей Си ОДИТ ООД
    Ей Си Одит предлага независим финансов одит, счетоводни и данъчни услуги, финансови анализи, консултации по разработване и управление на проекти, преобразуване на търговски дружества, консултиране на активи и предприятия.
  • "Досеви - консултации и одит" ООД
    Христо Досев - Д.Е.С., регистриран одитор. Независим финансов одит. Консултации в областта на счетоводството, МСФО и данъчното законодателство.
  • Атлас Консултинг Холдинг Груп
    Холдингово сдружение, обединяващо специализирани експертни фирми, в областта на финансите. Ние имаме многогодишен опит с висока квалификация на експертите, които гарантират първокачествен резултат на желаните услуги.
  • Морена Консултинг ЕООД
    Одит на годишни и междинни финансови отчети изготвени съгласно МСФО и НСФОМСП; Одит на консолидирани финансови отчети; Одит на финансови отчети изготвени по проекти, финансирани от различни Европейски фондове и оперативни програми; Преглед н ...
  • Слав Минчев Танев
    Регистриран одитор (диплом № 0221)
    Независим финансов одит
    Счетоводни и данъчни консултации
    Изготвяне на индивидуални и консолидирани финансови отчети по СС и МСФО.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".