Други фирми в тази категория
  • Метовик ЕООД
    Денонощни вик услуги за гр.Бургас. Цялостно проектиране изграждане и обзавеждане на вик инсталации. Системи за битово водоснабдяване. Локално отоплителни инсталации. Поддръжка ремонт и абонамент. Къртене и пробиване на професионално ниво.
  • "Хидро Крафт" ООД
    Услуга инсталиране на хидро съоръжения за територията на цяла България предлага фирма Хидро Крафт, която е онлайн на адрес sondaji-pompi.com. Инсталация на септични и дренажни колектори, поставяне на противопожарни системи.
  • "ДиМ Корект" ЕООД
    ВиК услуги 24 часа в денонощието, смяна на щрангове, ремонт и изграждане на канали, ремонт и играждане на парни инсталации, пречиствателни станции.
  • HomeRepair
    Извършваме целия набор от външни и вътрешни ремонтни дейности между грубия строеж до самия завършек (до ключ), като прецизираме всички етапи по проекта. Ел. услуги, ВиК, Вътрешни и външни ремонти и подобрения на жилища
  • Юлстрейд ЕООД
    Алуминиеви Радиатори Италия, Внос панелни стоманени радиатори тип22, Лири за баня хром инокс и бели тръби с алуминиева вложка Италия PEX AL PEX , фитинги, колектори, колекторни кутии, термостатни вентили, сферична арматура, помпи за вода Вило Германи ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".