Други фирми в тази категория
 • Мелница и хлебозавод Виктори
  Виктори ООД се занимава с: Мелничарство - производство и търговия с брашна тип 500, тип 700 и пшенични трици; Хлебопроизводство - производство и търговия с хляб и хлебни изделия. Земеделие - производство и търговия със зърнени продукти.
 • Симид АиД ООД
  Производство и доставка на хляб и хлебни изделия. Фирмата произвежда голям асортимент от хляб и хлебни изделия: Бели хлябове от всички грамажи, Добруджа. Голям асортимент от питки, багети, франзели, погачи, козунаци.
 • Хлебозавод КОРН АД
  Хлебозавод Корн стъпва на българския пазар през 2003 г. Той е сред лидерите на българския пазар на хлебни продукти. В портфолиото на Дружеството са включени 5 марки и над 40 продукта с високо и постоянно качество.
 • "Хляб и хлебни изделия" ООД
  "Хляб и хлебни изделия" ООД приготвя разнообразни хлябове в пекарната, която притежава. Продава тестени продукти, сладкарски изделия.
 • СД "М-ком - Михайлови с-ие"
  Фирмата се занимава с производство и търговия на брашно, трици, хляб и хлебни изделия - традиционни български закуски(банички, тутманици, сиренки, кифли и др.)произведени по традиционни български рецепти. Предлагаме превъзходно качество.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".