Други фирми в тази категория
  • Адемус ООД
    Проектиране и изпълнение на електроинсталации и ремонт в административни, жилищни, културно-битови, хотели и селскостопански сгради.
  • Мега Ел ЕООД
    Мега Ел ЕООД е специализирана в сферата на електроизграждането. Услугите, които предлагаме включват: проучване, проектиране, изграждане, въвеждане в експлоатация, поддръжка и ремонт на енергийни обекти за електрозахранване на производствени, админист ...
  • Протект ООД
    Протект ООД е фирма за мълниезащитни системи. Представител е на френските мълниеприемници S.T.A.R. Нашите специалисти могат да монтират за вас мълниезащитни системи, като основен елемент на мълниезащитните системи е гръмоотводът. Свържете се с нас.
  • Интер Монтаж ЕООД
    Интер Монтаж ЕООД специализирана в смяната на хоризонтални и вертикални водопроводни щрангове в стари жилищни блокове и административни сгради. Във фирмата работи голям екип от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит. Богатият ресурс от хора ...
  • ВБК Груп ООД
    Монтаж на електроматериали. Проектиране и изграждане на силнотокови и слаботокови електроинсталации, узаконяване и доставка.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".