Други фирми в тази категория
 • "Хляб и хлебни изделия" ООД
  "Хляб и хлебни изделия" ООД приготвя разнообразни хлябове в пекарната, която притежава. Продава тестени продукти, сладкарски изделия.
 • Плевенски хляб ООД
  Дружеството е създадено в средата на 2002 г. с цел изграждането на предприятие за призводство на хляб с голям производствен капацитет. Производствената си дейност ПЛЕВЕНСКИ ХЛЯБ ООД започва през април 2003 г.
 • Аликрис ЕООД
  Българската компания Аликрис ООД е специализирана във вноса и износа на хранителни продукти в България и Европейския съюз.
 • Симид АиД ООД
  Производство и доставка на хляб и хлебни изделия. Фирмата произвежда голям асортимент от хляб и хлебни изделия: Бели хлябове от всички грамажи, Добруджа. Голям асортимент от питки, багети, франзели, погачи, козунаци.
 • "Евро Инвестмънт" АД
  ЗАГАРИЯ е най-големият производител на макаронени изделия и спагети в страната. Съгласно световните стандарти, изделията с марката ЗАГАРИЯ се произвеждат от твърда пшеница по оригинална италианска технология.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".