Други фирми в тази категория
  • SANY Ltd.
    Всички видове строителни и ремонтни работи. Водопровод и канализация. Отводняване и дренаж на сгради и терени. Отоплителни инсталации - всички видове /без газ/. Септични ями. Нестандартни технически решения за ВиК и отопление. Зидарии, мазилки, боя. ...
  • Dachmann ЕООД
    Фирма Dachmann ЕООД създадена 2019 година предоставя услуги за хидроизолация и ремонт на покриви с гаранция за качество 10-15 години. Фирмата работи в цялата страна и в Германия.
  • Miahov ЕООД
    Miahov ЕООД предлага вътрешни, външни, блиндирани и интериорни врати на територията на Пловдив и София.
  • Алупанел
    Декоративни алуминиеви композитни панели с множество приложения както в строителството, така и при интериорния дизайн. Висококачествен материал, английско производство.
  • Алп-Вижън
    Предлагаме услуги в областта на цялостните вътрешни ремонти и топлоизолации на сгради по алпийски способ и от скеле. Гарантираме професионално и отговорно отношение към работата, качество, добри цени и спазване на срокове.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".