Други фирми в тази категория
 • ВАС ООД
  АС ООД е основано през 1997 година със седалище и управление гр. Габрово, кв. Етъра. Днес е производствена компания, известна с високото качество на своите продукти с марката ЕТЪР . Продукти: - юфки - макаронени изделия
 • Енерджи Трейд 2004 ООД
  Фирмата е производител на тунквани вафли.
 • Симид АиД ООД
  Производство и доставка на хляб и хлебни изделия. Фирмата произвежда голям асортимент от хляб и хлебни изделия: Бели хлябове от всички грамажи, Добруджа. Голям асортимент от питки, багети, франзели, погачи, козунаци.
 • Джела - Н. Д. ЕООД
  Производител на хляб, тестени и сладкарски изделия. Износител на крекери, бисквити с различни пълнежи, замразени полуфабрикати - крокети с различни пълнежи.
 • Плевенски хляб ООД
  Дружеството е създадено в средата на 2002 г. с цел изграждането на предприятие за призводство на хляб с голям производствен капацитет. Производствената си дейност ПЛЕВЕНСКИ ХЛЯБ ООД започва през април 2003 г.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".